23948sdkhjf

Thomas Kjærsgaard udnævnt til direktør for Telia

Thomas Kjærsgaard afløser Morten Bentzen, der forlod Telia ved udgangen af august 2019.

Thomas Kjærsgaard, der har fungeret som Interim CEO i Telia Danmark siden september 2019, er i dag blevet udnævnt til administrerende direktør for televirksomheden.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Thomas Kjærsgaard afløser Morten Bentzen, der forlod Telia ved udgangen af august 2019.

Thomas Kjærsgaard kom til Telia Danmark i august 2018 som direktør for erhvervsforretningen fra en stilling som salgsdirektør i Microsoft. 

- Jeg er yderst tilfreds med, at Thomas har takket ja til rollen. Han er en forretningsdrevet leder med et højt ambitionsniveau og stærkt kundefokus. Samtidig har han den rigtige attitude med fokus på eksekvering, som er helt afgørende for at lykkes i det konkurrenceprægede danske telemarked, siger Emil Nilsson, der er ansvarlig for Telias forretning i Danmark, Estland, Litauen og Eurasia. 

Mens Thomas Kjærsgaard har fungeret som Interim CEO, har han været med til at udarbejde rammerne for Telias nye organisationsstruktur, der træder i kraft ved årsskiftet.

Han har ligeledes arbejdet intensivt med Telias strategiske retning og forretningsplaner for det kommende år, som han nu får det overordnede ansvar for at realisere.

- En af mine topprioriteter bliver at sikre en klar retning for Telia med tydelige planer. Vi indleder 2020 med at sætte strøm til vores nye måde at arbejde på, der byder på et langt tættere samarbejde på tværs af Telia i Norden og Baltikum. Det vil gøre os hurtigere og mere fleksible i forhold til at lancere nye teknologier og services - og dermed styrker vi vores kundefokus og relevans i markedet, siger Thomas Kjærsgaard. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095